Bulgaria

Kia Ora
(означава „Здравей“ на маорски)

Нова Зеландия е добре позната дестинация за търсачите на силни усещания. Съчетанието от типично тропически пейзажи, заснежени планински върхове,кристално чисти езера и пясъчни брегове привлича туристи от цял свят. Именно новозеландците са „създателите“ на скоковете с бънджи и зорбингът, който е един от най-новите екстремни видове спорт. Зорбингът представлява спускане от планински склон  в полиетиленова топка с диаметър около три метра, в която има хиляда вътрешни камери напълнени с въздух под слабо налягане. Това екстремно изживяване отскоро набира популярност сред любителите на силни усещания и в България.  

Новозеландците са енергични и модерни хора, които ценят предимствата на качественото образование. Методите на преподаване в Нова Зеландия създават стимулираща учебна среда. Работи се в малкки групи, което позволява всеки студент да получи специално внимание. Студентите участват в групови проекти и имат възможност да се усъвършенстват като се учат един от друг и да подхождат творчески към зададените им задачи. 

В Нова Зеландия чуждестранните студенти се чувстват добре сред една нация, известна със своето гостоприемство и толерантност към различни култури и обичаи. Тяхната собствена култура е микс от моарски, пакеха, азиатски и тихоокеански обичаи. Поради тази космополитност чужденците се приобщават бързо и много от тях приемат Нова Зеландия като свой втори дом.

Образованието в Нова Зеландия ще ви даде и шанс да се насладите на спокоен начин на живот в една прекрасна страна. Ако искате да приемете това предизвикателство и да получите желаната от вас диплома или просто да подобрите английския си чрез езиков курс, Нова Зеландия ще ви предложи неограничени възможности.

Всичко е възможно. Свържете се с нашите представители за безплатна консултация или просто попълнете формуляра за запитвания.

И запомнете: всички наши услуги са безплатни. Ние работим в тясно сътрудничество с учебните институции, които представляваме, така че вие не ни дължите нищо за консултацията или цялостния пакет услуги, които ви предлагаме.

Свържете се нашия местен представител, за да получите подробна информация за възможностите, които Нова Зеландия ви предлага. Повече за учебните институции, които представляваме можете да научите от английската версия на този уебсайт.

Нау Май!
(Добре дошли на маорски)

http://www.uchivnovazelandia-bg.eu