Suomi

Kia Ora
(Voi hyvin Mãorissa)

Uusi-Seelanti on täydellinen paikka seikkailun rakastajille. Upea luonnonympäristö vuoristoineen, järvineen ja rannikkoineen tarjoavat ällistyttäviä aktiviteetteja. Heittämällä itsensä silloista poispäin suurilla kuminauhoilla, Uusi-Seelantilaiset keksivät Benji hyppäämisen kuminauhoilla. Zorbing on viimeisin tapa näiden outojen, mutta jännittävien seikkailujen, alkuperältään ainutlaatuisen Kiwi-perinnön. Missä muualla voit vieriä alas vuoren laelta jättiläismäisen kumipallon varassa?

Koska Uuden-Seelannin opetusmenetelmiin liittyy oppilaiden tukeminen oppimisympäristössä, pienessä luokkakoossa, kaikki oppilaat saavat enemmän henkilökohtaista huomiota kuin muissa osissa maailmaa. Kaikkia oppilaita pidetään yksilöinä ja heitä rohkaistaan oppimaan muilta ja ajattelemaan myös itsenäisesti.

Uuden-Seelannin luonnonkauneus on maailmankuulua, mutta silti sieltä löytyy yhteiskunta, joka on energinen ja moderni. Kansainvälinen opiskelija tällaisessa maailman osassa, voi nauttia hienostuneesta elämäntavasta ja korkeasta laadusta edullisessa majoituksessa.

Uusi-Seelantilaiset ovat tunnetusti vieraavaraisia ja tuntevat kiinnostusta myös muihin kulttuureihin. Uusi-Seelanti on mielenkiintoinen sekoitus eri kulttuureja myös Mãori, Pakeha (eurooppalaista alkuperää), Aasian ja Tyynenmeren kansoja. Yhä useampi Afrikkalaisen ja Latinalaisen Amerikan kansa ilmoittaa Uuden-Seelannin kodikseen.

Opiskelu Uudessa-Seelannissa antaa mahdollisuuden nauttia rennosta elämäntyylistä yhdessä harvinaisen luonnonkauneuden kanssa.

Voit nauttia seikkailusta ja opiskella lyhyen kurssin tai parantaa Englannin kielen taitoasi Uudessa-Seelannissa ennen kuin jatkat elämääsi kotimaassa tai ehkä haluat opiskella kokopäiväisesti tutkintoasi varten tai jopa kokonaan suorittaa oman tutkintosi löytääksesi työn tai perustaaksesi oman yrityksen Uuteen-Seelantiin.

Kaikki tämä on mahdollista. Kysykää paikalliselta edustajalta ja hän kertoo teille lisää (ilmaiseksi) tai yksinkertaisesti vain täyttämällä kyselylomakkeen sivustoilta.

Ja muistakaa että kaikki palvelumme ovat ilmaisia! Saamme rahoitusta instituutioista, joita edustamme. Emme veloita erikseen palveluistamme tai ohjeistamme.

Paikalliset edustajat löydät paikallisten edustajien sivustoilta ja ohjeen siihen, miten voit ottaa yhteyttä henkilöön. Osiossa tiedot löydät enemmän tietoa englanniksi opiskelusta, oppiaineista ja kouluista/yliopistoista Uudessa-Seelannissa.

 

www.Opiskelut-Uudessa-Seelannissa-fi.eu


Nau Mai for your study in New Zealand!
(welcome in Māori)